03 noviembre 2006

Joma (IV)

El salt d’una prestatgeria a l’altra en què aviat es transforma la seva vida sentimental s’alenteix el dia que s’enamora d’una bibliotecària. Aquest cop trigarà set anys a devorar tots els llibres de la noia. Com que és una dona perspicaç, aviat sospita alguna cosa. Per si de cas, cada pocs dies porta alguns llibres que treu de la feina i els afegeix discretament a la prestatgeria. Això allarga la relació, però el lector bibliòfag no en té mai prou. El convidaríeu a instal·lar-se a la Biblioteca Nacional i no en sortiria fins que no s’ho hagués llegit tot. Absolutament tot.

Màrius Serra.
www.mariusserra.info
Fragment del pròleg a Joma: Obres completes i altres dibuixos, que recull dibuixos publicats al "Magazine" de La Vanguardia, publicat per l’editorial Mina.

(copyright dels dibuixos de Joma – Josep M. Rius; copyright del pròleg de Màrius Serra)

El salto de una estantería a otra en que pronto se transforma su vida sentimental se ralentiza el día que se enamora de una bibliotecaria. Esta vez tardará siete años en devorar todos los libros de la chica. Como es una mujer perspicaz, pronto sospecha algo. Por si acaso, cada pocos días lleva algunos libros que saca del trabajo y los añade discretamente a la estantería. Eso alarga la relación, pero el lector bibliófago no tiene nunca suficiente. Le invitaríais a quedarse en la Biblioteca Nacional y no saldría hasta habérselo leído todo. Absolutamente todo.


Màrius Serra.
www.mariusserra.info
Fragmento del prólogo a Joma: Obres completes i altres dibuixos, que recoge dibujos publicados en el "Magazine" de La Vanguardia, publicado por la editorial Mina.

(copyright de los dibujos de Joma – Josep M. Rius; copyright del prólogo de Màrius Serra)

No hay comentarios: