31 octubre 2006

Joma (II)


La vida del nostre lector bibliòfag transcorre feliç. Llegeix a qualsevol lloc i en qualsevol posició. En un lavabo, en un menjador, al metro, en una sala d’espera. Un dia entra en una llibreria del seu barri i ja no en surt fins a la setmana següent, quan ha llegit tots els volums que tenen a les prestatgeries. El llibreter obre i tanca normalment el seu negoci, però el lector voraç roman a l’interior, nit i dia, devorant els llibres que no paren d’arribar en paquets de volum creixent. Al final ho aconsegueix i surt, satisfet, a passejar pels carrers de la seva infància.

Màrius Serra.
www.mariusserra.info
Fragment del pròleg a Joma: Obres completes i altres dibuixos, que recull dibuixos publicats al "Magazine" de La Vanguardia, publicat per l’editorial Mina.

(copyright dels dibuixos de Joma – Josep M. Rius; copyright del pròleg de Màrius Serra)

La vida de nuestro lector bibliófago transcurre feliz. Lee cualquier cosa y en cualquier posición. En un lavabo, en un comedor, en el metro, en una sala de espera. Un día entra en una librería de su barrio y ya no sale hasta la semana siguiente, cuando ha leído todos los volúmenes que tienen en las estanterías. El librero abre y cierra normalmente su negocio, pero el lector voraz permanece dentro, noche y día, devorando los libros que no paran de llegar en paquetes cada vez mayores. Al final lo consigue y sale, satisfecho, a pasear por las calles de su infancia.

Màrius Serra.
www.mariusserra.info
Fragmento del prólogo a Joma: Obres completes i altres dibuixos, que recoge dibujos publicados en el "Magazine" de La Vanguardia, publicado por la editorial Mina.

(copyright de los dibujos de Joma – Josep M. Rius; copyright del prólogo de Màrius Serra)

3 comentarios:

Ella dijo...

De petita m'amagava sota els llits per poder llegir llibres que deien que amb vuit anys estaven prohibits.

Ara ja no m'amago sota els llits, però segueixo llegint llibres que a la meva edat están prohibits.

Y vostè?

solodelibros dijo...

Jeje. Leer cualquier cosa y en cualquier posición. La historia de mi vida.

sfer dijo...

Yo también leo libros que a mi edad están prohibidos... por ejemplo, álbumes ilustrados y novelas juveniles :-)